Over ons

We weten niet wij jij bent, maar laten we onszelf dan eerst maar even voorstellen:

Even snel voorstellen, FitForty.nl is een blog voor en door 40 plussers. Ben je nu nog geen 40 plusser, ook prima hoor! Veel van onze tips en adviezen zijn ook zeer goed voor de “jongeren” onder ons, dus doe er je voordeel mee. We schrijven hier over fit blijven door middel van sporten, eten en vooral je leven zo ontspannen en leuk mogelijk te houden. Met over zonder kinderen, misschien zelfs al kleinkinderen. Tips geschreven vanuit ervaringen.

Wie schrijven er allemaal mee op FitForty.nl

Ramon Gulikers (1974) woont in Amsterdam

Ramon van FitForty.nl
2017

Hi! Tevens oprichter en bedenker van deze website en, uiteraard, veertiger in hart en nieren. Daarnaast ben ik sinds 2013 en 2016 vader van twee ontzettend leuke zoontjes. Ben getrouwd met Ellen (dat lieve handje in mijn nek). Woon sinds 2006 in Amsterdam en daarvoor helemaal in het zuiden van Nederland, in Margraten. Dat is dus Zuid-Limburg. Sporten doe ik uiteraard, Crossfit, open water zwemmen, tennis, krachttraining en hardlopen. Tennis deed ik ook veel en fanatiek (speelsterkte 3), maar nu eigenlijk wat minder. Andere soorten van ontspanning zijn goeie technofeestjes met andere leeftijdsgenoten en filterkoffie gebrand door veel hippere mannen en vrouwen, dan ik ooit zou kunnen worden.

Lees alle artikelen geschreven door Ramon

Ramon Crossfit 2023
2023

Wat sportieve prestaties na mijn 40e om later aan mijn kleinkinderen te vertellen:

  • Dam tot Damloop in 1:13:54
  • 10 kilometer gerend na mijn 40e in 40:45
  • Iron Viking obstacle run na mijn 40e (42km) in 6 uur (die moet nog eens om een betere tijd te realiseren)
  • IJburg Swim na mijn 40e 4 kilometer gezwommen in 1:35u

Waarom Fitforty.nl opgericht? Omdat ik het leuk vind om mijn ervaringen als veertig-plusser te delen met de wereld. Zo simpel kan het zijn! Hopelijk dan andere veertigers er tips en advies uit kunnen halen om zelf ook nog meer plezier en geluk in het leven te hebben. Mooie gedachte toch?

Ellen (1979) woont in Amsterdam

Moeder van dezelfde jongetjes als hierboven genoemd. Actief in het ziekenhuis en gelukkig getrouwd met Ramon.

Lees alle artikelen geschreven door Ellen

Ook meeschrijven op Fitforty.nl

Wil jij ook je ei kwijt over je leven als veertig plusser? Kan, zou ik dan hier doen! Neem contact op met Ramon via het contactformulier. Dan komt het helemaal goed!

Foto's die niet van ons persoonlijk zijn komen van Pexels, Pixabay en UnSplash

Contact Us